انواع پوره

و طرز تهیه

انواع پوره

و طرز تهیه

پوره سیب زمینی

گرم سیب زمینی را پوست می کنیم و خوب می شوئیم . در ظرف لعابی با مقداری آب که روی انرا بگیرید می پزیم . کمی نمک هم می زنیم . وقتی کاملا پخته شد سیب زمینی را در صافی می ریزیم تا ابش برود سپس داغ داغ از چرخ رد می کنیم . باید دقت کنیم سیب زمینی کاملا نرم و لطیف شود . بعد انرا روی حرارت قرار می دهیم و شیر را بتدریج داخل سیب زمینی می ریزیم و مرتب هم میزنیم تا شیر جذب شود . مقداری شیر 1 پیمانه می باشد . سپس نمک و 50 گرم کره را اضافه کرده از روی حرارت بر می داریم. پوره حبوبات مانند عدس و لوبیا سفید و نخود سبز مانند پوره سیب زمینی تهیه می شوند ولی بهتر است از صافی رد کنیم تا پوسته آن جدا شود و بقیه را مانند سیب زمینی عمل می کنیم . پوره اسفناج را هم به اینگونه عمل میکنیم که پس از تمیز کردن اسفناج برگها را از ساقه جدا کرده و بدون اب با حرارت ملایم می پزیم تا ابش کشیده شود بعد در صافی ریخته فشار می دهیم تا ابش برود. از چرخ رد می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و کره را همراه با نمک به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم .شیر به پوره اسفناج اضافه نمی کنیم چون پوره شل می شود

تعریف پوره

پخته و له شده سبزیجات , حبوبات و همچنین له شده میوه جات را پوره گویند که از ان جهت تزئین غذاها و یا بعنوان غذای کودک استفاده می شود . در اکثر موارد برای اینکه پوره صاف تر و خوشمزه تر شود پس از آماده کردن مواد اولیه مقداری شیر و کره به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم می پزیم